Afspraak met de pianostemmer gemaakt?

Pianostemmen, hoe gaat dat in zijn werk

Wat doet de pianostemmer?

Als het mechaniek van een piano of vleugel in orde is, kan ik gaan stemmen. Ik haal de panelen van de piano af. Als de piano erg stoffig is leen ik uw stofzuiger en maak de piano schoon. Ik gebruik mijn stemhamer om de stempennen van de snaren aan te draaien en zorg ervoor dat alle 88 noten van de piano weer goed klinken samen.
Dit stemmen duurt ongeveer een uur.

Gratis onderzoek piano of vleugel

Hoe gaat het pianostemmen in zijn werk?
Soms is een reparatie nodig of moet het mechaniek afgeregeld worden voordat ik kan gaan stemmen. Deze werkzaamheden of de kosten die dit eventueel met zich meebrengt, bespreek ik altijd vooraf.

Pianospelen

"Veel mensen beoordelen hun instrument op het uiterlijk. Maar de technische staat van het binnenwerk is ook belangrijk. Is de piano bespeelbaar? Besnaring, klankbodem, mechaniek en het klavier zijn onderdelen waar goed naar gekeken moet worden." Maak snel een afspraak.