Pianostemmer Vechtdal Overijssel

Het Vechtdal Overijssel is het gebied van Gramsbergen bij de grens met Duitsland, Hardenberg, Reestdal, Ommen, Reggedal, Vilsteren, Dalfsen, Staphorst tot aan Zwolle. Het is die bijzondere rivier de Overijsselse Vecht die ons verbindt.
Dat is ook de omgeving waar ik als pianostemmer werk. U kunt mij bellen, mailen of mij benaderen door het formulier in te vullen.
Direct een afspraak maken?

Pianostemmer regio Ommen, Zwolle, Coevorden en Hoogeveen

Woont u net als ik in Zwolle of omgeving? Bijna elke week stem ik piano's en vleugels in de dorpen en steden rond Zwolle. Ik probeer om de afspraken op 1 dag zo te groeperen dat ik kan stemmen in bijvoorbeeld Zwolle, Dalfsen en Ommen. Soms lukt dat. Maar vaak hou ik toch rekening met de wensen van mijn klanten en komt het voor dat ik op 1 dag van Deventer naar Heerde, Slagharen of Hellendoorn rijdt.
Natuurlijk doe ik dat met ook met plezier.
Direct een afspraak maken?